Home » Lijst van onze campers

Een overzicht van de elektrische camper die je kunt huren. Zoek je favoriete camper uit en reserveer die specifieke camper. Je ziet in één overzicht welke opties per camper beschikbaar zijn.

Let op: tussen oktober en maart verhuren wij onze campers vanaf de locatie in Spanje. Zie hier de prachtige locatie.

Rent a Green Camper

VW ID.Buzz (Oranje/wit) 2023 2-4p

VW ID.Buzz (Oranje/wit) 2023 2-4p

VW ID.Buzz
Wil jij op pad met de mooiste, duurzaamste en leukste camper van dit moment? De VW ID.Buzz !
van 100
VW ID.Buzz Lime/wit (2023) 2-4p

VW ID.Buzz Lime/wit (2023) 2-4p

VW ID.Buzz
Wil jij op pad met de mooiste, duurzaamste en leukste camper van dit moment? De VW ID.Buzz !
van 100

Elektrische camper huren: slapen

Als je een elektrische camper wilt huren, dan is het bed in de camper natuurlijk heel belangrijk. Onze bedden bestaan uit een volledig vlak bed met een koudschuim matras van minimaal 8 cm dik. Daar bovenop komt een heerlijke topper van 4 cm dik. De campers zijn standaard voorzien van onderlakens, een dekbed met in kleur bijpassend dekbedovertrek en 2 kussens met kussenslopen. De bedden zijn 140cm breed en 200cm lang waardoor je er makkelijk comfortabel kan slapen met 2 volwassenen. Al het beddengoed wordt na elke verhuur gewassen. Ook de kussens en dekbedden, zodat je altijd beschikt over een fris bed.

Wat zit er eigenlijk allemaal in de camper?

Aan de achterkant van de camper bevindt zich de keuken. Deze bevat een 2 pits kooktoestel en een uitgebreide set aan keukenbenodigdheden zoals pannen, keukenbestek, snijplank, opbergbussen en de borden, mokken, bestek en glazen. Verder beschikt de ‘keuken’ over een koelkast, 2 jerrycans met water, en een afwasbak.

Daarnaast zijn er nog aan boord: een nespresso koffiemaker, een waterkoker, een wasrekje en een opstapje om in bed te kunnen klimmen.

Op het gebied van opladen bevinden zich een split-stekker aan boord zodat je op de camping zowel de auto op de stroom kunt aansluiten (en het 220v stopcontact kunt gebruiken) als dat je de auto ook kunt opladen met de thuislader.

Tips voor duurzaam reizen

Bekijk hier een hele reeks aan tips voor duurzaam reizen door Europa.